Dubletter

Din computer kan gemme filer med identiske filnavne og identisk indhold. Disse duplikerede filer fylder op i hukommelsen, optager plads på din harddisk og får din computer til at køre langsommere. Du kan finde duplikerede filer og slette ekstra kopier ved hjælp af funktionen Dubletfiler.

Søgningen efter dubletter udføres automatisk i brugerens mapper en gang om ugen. Hvis søgningen opdager filer, der har samme navn og identisk indhold, viser programmet en meddelelse. Meddelelsen kan føre dig til søgeresultatvinduet.

Sådan fjernes dubletfiler:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Gå til Ydeevne afsnittet.
  3. Vælg søgeområdet i rullelisten i afsnittet Duplikater.
  4. Klik på knappen Søg.
  5. I vinduet med søgeresultater skal du vælge filerne og klikke på Slet.

Dupletfiler vil blive fjernet fra din computer, mens de originale data vil blive bevaret.

Sådan aktiverer du automatisk søgning efter dubletter:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Gå til Ydeevne afsnittet.
  3. I blokken Duplikater, klik på Indstillinger.
  4. Dette åbner et vindue; i det vindue skal du rydde afkrydsningsfeltet Dubletter.